COPYRIGHT

 

A felelősség kizárása.

A szerző semmilyen felelősséget nem vállal a dokumentum tartalmával kapcsolatban. Mindenki saját felelősségére használja az elgondolásokat, példákat, letölthető programokat. A dokumentumban lehetnek hibák és pontatlanságok, amik akár a rendszer károsodásához is vezethetnek, ezért mindenki figyelmesen járjon el, a szerző semmilyen felelősséget nem vállal az esetlegesen okozott károkért.

A Registry Editor használatával helyreállíthatatlan károkat okozhatunk a rendszerünkben, amit akár csak az operációs rendszer újratelepítésével lehet helyrehozni. A szerző nem vállal felelőséget a Registry Editor-ral okozott károkért. A Registry Editort a saját felelősségére használja. A rendszerleíró adatbázis módosítása előtt feltétlenül készítsen biztonsági másolatot arról, és csak akkor fogjon hozzá, ha tisztában van a rendszerleíró adatbázis visszaállításának módjával probléma esetén.
További információt a rendszerleíró adatbázis biztonsági mentéséről, visszaállításáról és szerkesztéséről a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál:
KB256986: A Microsoft Windows rendszerleíró adatbázisának ismertetése.

Harmadik személyek, webhelyeire mutató hivatkozások.

A weblap más webhelyekre ("Kapcsolt Webhelyek") mutató hivatkozásokat is tartalmazhat. A Kapcsolt Webhelyek nem állnak a szerző ellenőrzése alatt, és a szerző nem felel a Kapcsolt Webhelyek tartalmáért. Minden esetben az Ön feladata és felelőssége a Kapcsolt Webhelyeken közzétett adatvédelmi szabályzatok és használati feltételek megtekintése, illetve azok betartása.

Védjegyek.

A webhelyen és a webhelyen található dokumentumokban szereplő vállalat- és termékneveket tulajdonosaik védjeggyel láthatták el. A példákban szereplő vállalatok, szervezetek, termékek, tartománynevek, e-mail címek, logók, személyek és események a képzelet szüleményei.
A valódi vállalatokkal, szervezetekkel, termékekkel, tartományokkal, e-mail címekkel, logókkal, személyekkel vagy eseményekkel fennálló hasonlóság a véletlen műve.