Windows Start gomb

Alakítsuk át kedvünkre

 

Win7 Start Orb Loader:

Kicsi ingyenes program, ami erről a weboldalról letölthető.

Kicsomagolás után el is indíthatjuk. Az első megnyitáskor az aktuális gomb képet láthatjuk egy üres ablak részt Picture location néven, ide kerülnek az új Start gomb képek.

Start orb ablak

Az aktuális gomb képeknél található egy Start orb link, ezzel egy kis ablakban jelenik meg új Start gombunk és kipróbálhatjuk működés közben.

Új ikonképet innen, vagy a netről töltesz le. A letöltött rar-t csomagold ki bárhová, majd a Start orb ablak alján levő Enable Start orb loader pipáld ki, ekkor Browse... gomb aktív lesz és kitallózhatod az ikonképeket tartalmazó mappát, az Ok-ra kattintva betölti a képeket és már csak az a dolgod, hogy kiválaszd a neked tetsző képet és kattints a Save changes gombra.

Az új ikon újraindítás után jelenik meg.

Win 7 Start Button Changer:

Ez a program is hasonló az előzőhöz. Csak ki kell csomagolni és futtatható. Azonban ezt a programot Rendszergazdai jogokkal kell elindítani.

A program innen letölthető.

Ezt úgy éred el, ha a program ikonján jobb egérgombbal előhívod a helyi menüt és ott a Futtatás Rendszergazdaként parancsot kiválasztod. Az így elindult program már képes lesz módosítani a Start gombot.

Rendszergazdai jogosultság
Windows7 Start Button

Az ablakban kattints a Select & Change Start Button-ra és tallózd ki az ikonképeket tartalmazó mappákat.

Ahogy kiválasztotad a megjelenítendő képet és rákattintasz a Megnyitás gombra a Start gomb képe módosul a kiválasztott ikon képére.

Az eredeti kép visszaállítására kattints a Restore Original Explorer Backup gombra.