NirSoft programok

Magyar fordítás

 

Clipboardic:

Clipboardic

Clipboardic egy kis segédprogram, amely figyeli a vágólap tevékenységet, és minden egyes alkalommal, amikor másolsz valamit a vágólapra, akkor automatikusan elmenti a másolt adatokat egy Windows-vágólap fájlba (.clp). Később, amikor szükség van a másolt adatra, egyszerűen ki kell választania a megfelelő tételt és a Clipboardic automatikusan beilleszti a vágólapra.
A Clipboardic lehetővé teszi, hogy könnyedén megoszthasd a vágólap adatait több számítógép között a helyi hálózaton. A kiválasztott tartalmat lehet a Ctrl+V beilleszteni. A Vágólapra helyezett tartalom elmenthető. Egyesével vagy az egész tartalom törölhető.

Rendszerkövetelmény:

Bármely Windows verzión használható Win XPWin 10-ig.

Program letöltés

Magyar nyelvi fájl letöltés

AdvancedRun:

AdvancedRun

AdvancedRun egy egyszerű eszköz, amely lehetővé teszi, hogy futtassunk egy programot más beállítást választva, beleértve - alacsony vagy magas prioritású indítást, főablak állapot (minimális / maximális rendelkezésre), a program futtatásához a különböző felhasználói jogosítványok használata, más Kezelési rendszer kompatibilitási beállítások, és egyénia környezeti változók használata.
El is mentheted a kívánt beállításokat egy konfigurációs fájlba, majd elindíthatod a programot automatikusan parancssorból a kívánt beállításokkal. Evvel a programmal a Kompatibilitási beállításokat tudjuk pontosabban meghatározni.

Rendszerkövetelmény:

Bármely Windows verzión használható Win XPWin 10-ig, 32-64Bit-es verzióban.

Program letöltés

Magyar nyelvi fájl letöltés

BrowserAddonsView:

BrowserAddonsView

BrowserAddonsView egy egyszerű eszköz, amely a részletesen megjeleníti minden webböngészőbe telepített addons / plugins alkalmazásait. BrowserAddonsView átvizsgálja és felismeri a mellékleteket a legnépszerűbb böngészőkből: Chrome, Firefox és az Internet Explorer.
Chrome és a Firefox esetén a BrowserAddonsView felismeri és ellenőrzi az összes böngésző profilt, ha van több profil.
Hozzáértők hamar kiszúrhatják a kártékony beépülőket és a program felfedi az indulási könyvtárat is így hatékonyan törölhető az ilyen kártékony program.

Rendszerkövetelmény:

Bármely Windows verzión használható Win XPWin 10-ig, 32-64Bit-es verzióban.

Program letöltés

Magyar nyelvi fájl letöltés