Textify

Szöveg kijelölése párbeszédablakból

 

Használata:

Textify ablaka

Töltsd le és csomagold ki. Indítsd el programot, ha akarod, változtasd meg a kijelölés gombját a középső kerékről (Middle mouse button)
a ball (Left mouse button) vagy jobb (Right mouse button) egérgombra. Ezután menj egérrel a kimásolandó szöveg felé, tartsd lenyomva a Shift gombot
és kattints a beállított egérgombra és máris kimásolható az ablak szövege.

Egy példa:

Indítsd el a Textify programot. Majd írd be a Futtatásba; winver és nyomd meg az Ok gombot. A megjelenő ablak bármely részét válaszd ki és kattints a Shift + egérgombbal majd a megjelenő ablak szövegét Ctrl+C vagy a jobb klikk másolás paranccsal másold ki és illeszd be mondjuk egy Jegyzettömbbe Ctrl+V vagy Szerkesztés menü Beillesztés parancs segítségével.

Szöveg kimásolása  Szöveg beillesztése

Figyelem:

A program erősen bugos. Azaz Windows 8-10-en gyakran fog lefagyni, de semmi vész csak a Textify fagy le, más hibát nem okoz. Ezt annyival tudjuk orvosolni, hogy a program Tulajdonságait módosítjuk. A Kompatibilitást át kell állítani Windows 7-re vagy futtatni a Kompatibilitási problémák megoldása parancsot a helyi menüből.

Kompatibilitás megoldása  Kompatibilitás beállítása

Summa:

A Textify hasznos program mindenki számára, hogy a hibaüzeneteket szövegeit lementsék. Használata igen egyszerű, és sok gépeléstől mentheti meg a felhasználót.

Letöltés

Ehhez kapcsolódik:

Képernyő felvételkészítés

Hogyan használjam? (Futtatás)