PrivaZer

Rendszertakarítás kezdőknek-profiknak

 

PrivaZer:

A PrivaZer egy gyors, igen alapos takarító program, telepíthetjük, vagy telepítés nélkül (portable módban) is használhatjuk. Kezdőknek nagyon ajánlom, mert részletes, mély takarítást végez. A PrivaZer weboldala és a program is magyar nyelvű (sajna az oldal fordítása hagy némi kívánni valót).

A letöltött fájlt nyissuk meg és válaszd A PrivaZer futtatása telepítés nélkül lehetőséget, majd kattints a Telepítés gombra.

Indítás

Fogad el a felhasználási feltételeket.

Felhasználási feltételek  Testreszabás

A következő ablakban válaszd A PrivaZer testreszabása parancsot majd kattints a Tovább gombra.

Itt a szintednek megfelelő lehetőséget válaszd ki.

Alapszintű felhasználó:

A kezdőknek szeretnék segíteni, ezért ezzel foglalkoznék részletesebben.
10 egyszerű beállítás kell jóváhagynod vagy tiltanod, ha nem akarsz nagyon foglalkozni vele csak kattints a Tovább gombra az alapbeállítások is teljesen jók és utána már használható is a program.

A testreszabás lépéseit megnézheted, kattints a lenti képre.

Nagyításért kattints a Képre!   Az Alapszintű testreszabás lépései Az Alapszintű testreszabás lépései Az Alapszintű testreszabás lépései Az Alapszintű testreszabás lépései Az Alapszintű testreszabás lépései Az Alapszintű testreszabás lépései Az Alapszintű testreszabás lépései Az Alapszintű testreszabás lépései Az Alapszintű testreszabás lépései Az Alapszintű testreszabás lépései Az Alapszintű testreszabás lépései Az Alapszintű testreszabás lépései

Miután végeztél a gyors beállításokkal kattints a Készen állok az első indításra! parancsra és nyomd meg a Rendben gombot.

Takarítás indítása

Először analizál a program, ha ezzel végzet kattints a Takarítás gombra, a felbukkanó ablakból vagy a Normál vagy a Gyors takarítást válaszd ki.

Analizálás  Takarítás indítása
Takarítási módszer kiválasztása

Ezután megjelenik egy figyelmeztetés ezt Ok-oljuk le és a takarítás rendben lefut.

Ok-ra kattints

Igen előfordulhat, hogy tényleg 1-2 óráig fog dolgozni a program de a hely és sebesség növekedés miatt érdemes türelmesen kivárni a takarítás végét.

Miután végzet a Bezárás gombbal kiléphetsz a programból.

Befejezve

Megjegyzés:

Haladó- Profi felhasználóknak jegyezném meg, hogy a program néhány Registry bejegyzést töröl/visszaállít a javítás alatt. Ezért használat után érdemes ellenőrizni, hogy a módosításod megmarad vagy a program törölte-e.

Letöltés