Füles Intéző

Intéző tuningok

 

Clover:

Azoknak, akik unják az Intéző külsejét és vagy egy ablakos elrendezését ajánlom a Clover nevű programot, mellyel az Intézőbe Füleket hozhatunk létre.
Valamint kapunk egy könyvjelző sávot, ahová létrehozhatunk könyvjelzőket a legfontosabb mappáinkhoz.

A letöltött programot telepítsük és indítsuk el az Intézőt, vagy magát a programot. A program teljesen magyar nyelvű.
A megszokott "Chromos-Firefoxos" módon kattintsunk az első fül mellet levő Új lap gombra és máris kaptunk egy új lapot.
Könyvjelzők mentésére csak lépjünk rá a kívánt meghajtóra és húzzuk fel a kiválasztott mappát a Könyvjelző sávra. A jobb gombos menü Beállítások parancsával akár át is nevezhetjük a könyvjelzőt.

Clover

Sajnos a program néha összeomlik és hibával leáll, használata így néha bosszantó, ennek ellenére megéri legalább kipróbálni.

Letöltés

TabExplorer:

Letöltés és telepítés után a TabExplorer-t beállíthatjuk, hogy működjön, valamint engedélyezhetjük az indítását a Windows-al.

TabExplorer indítása

Ez a program angol nyelvű, ikonja az Értesítési területen (óra mellet) elérhető. Itt a Fülek az ablak tetején jelennek meg és ugyanúgy lehet használni őket, mint a Clover esetén. Itt is lehetőség van a Fülek átnevezésére a jobb gombos menüben a Rename Tab paranccsal, valamint zárolhatjuk is a Füleket ami a Pin Tab paranccsal érhető el. Egy adott Fül áttetszővé is változtatható, amit szintén a jobb gombos menüben a Windows Tools - Transparency parancsnál állítható be.

TabExplorer

Letöltés