Patch My Pc Updater

Automatikus program frissítés

 

Patch My Pc Updater:

A program portable jellegű, azaz telepítést nem igényel. Viszont a .NET 4.0- keretrendszert kell telepíteni a PC-re és Windows XP-n nem működik.

.NET hiányzik

Sajnos nincs magyar nyelv hozzá csak angol.

Miután megvagy az előtelepítéssel indítsd el a programot. Bal oldalt azokat a programokat látod, amit a PatchMyPc-vel fel tudsz telepíteni vagy frissíteni. Jobb oldalt 5 fület látsz, ha még nem telepítettél semmit a Windowsra akkor az Update Status fül üres lesz, mint a képen.

Fő ablak

Ha már telepítettél programokat a PatchMyPc megjeleníti a frissíthető programokat három színnel jelölve;

Zöld = Frissített alkalmazás telepítve
Piros = Elavult alkalmazás telepítve
Fekete = Alkalmazás nincs telepítve.

Az Updates Status ablak (és az összes többi Options, Uninstaller, Schedule, Website, About) alatt két gomb végig látható lesz.
Az első a Rescan Installed Software ami újra ellenőrzi a telepíthető/frissíthető programok listáját.
Valamint a No Software Selected vagy Perform xx Updates gomb, ahol az xx egy szám lesz a telepíthető/frissíthető programok számával.
Ezzel a gombbal indíthatod el a frissítést vagy telepítést. Olvasd végig a cikket és a végén kattints rá!

Gombok
Gombok

Saját telepítő lista létrehozása:

A kiválasztott programok listáját el tudod menteni tehát bárhová viszed a PatchMyPc ugyan azok a programok fognak települni. Ehhez létre kell hozni egy fájlt DefaultApps.settings névvel, ami egy felsorolás a telepíthető programok neveivel előttük egy # jellel.

Nyisd meg a fájlt Jegyzettömbben és ezen a webhelyen levő tartalmat másold át.

Majd vedd ki a # jelet azon program neve elől, amit telepíteni szeretnél a PatchMyPc-vel. A Program lista fájlt (DefaultApps.settings) másold a PatchMyPc.exe fájl mellé.

Ezzel meg is vagy.

A program indítás után beolvassa a beállításokat és a programlistát és már csak kattints a Perform xx Updates gombra és elindul a letöltés és telepítés neked csak konfigurálni kell az egyes programokat.

Mit ne telepíts ezzel a programmal!

Sajnos a néhány programot nem ajánlanék ezzel a programmal, mert vagy nem a megfelelő nyelven vagy verzióban telepiti a PatchMyPc.

Avast vírusirtó – Angolul települ
Chrome – Angolul települ
Firefox - Angolul települ
TeamViewer – A Kliens megy fel, nem a Host

Summa:

A program nagy segítség egy PC újra telepítésénél. Keresgetés helyet már csak a kiválasztott programok telepítésével kell foglalkoznom.

Innen letöltheted a két beállítás fájlt és az ütemezéshez szükséges fájlt. A programot a saját honlapjáról teheted meg. Másold össze őket egy mappába és máris használhatod.

Beállítások Letöltése

Program Letöltése

Programlista oldal megnyitása

.Net 4.0 Letöltése